תבשיל בקר ושאלות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? תבשיל בקר וצלי שאלוט יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 419 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם פלפל, שמן זית, מרק עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. נסו חציל-תבשיל שאלוט, נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, ו פילה בקר ברוטב שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 F. עונת הבשר עם מלח ופלפל.
מחממים את השמן בתנור הולנדי או סיר אטום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חלק מהבשר לסיר וחומים מכל הצדדים.
העברה לצלחת. חזור עם הבשר שנותר. כפית ולזרוק את כל אבל 1 כף של טפטוף.
מוסיף את היין ומבשל, ערבוב וגירוד התחתון, במשך 3 דקות. להחזיר את הבשר לסיר יחד עם שאלוט ומרק. מביאים לרתיחה. שפוך כל קצף.
תוסיף את הקורנית. מכסים ומעבירים לתנור עד שהבשר רך, כ -2 שעות. כף לתוך קערות בודדות.מומלץ: תנור הולנדי או סיר ovenproof גדול
הסר וזרוק את זרעי הקורנית.
תן לתבשיל להתקרר, ואז מצקת לתוך שקיות גדולות resealable, ממלא כל אחד באמצע הדרך. חנות עד 3 months.To לחמם: להפשיר לילה במקרר או להפשיר חלקית במיקרוגל. חם בסיר מכוסה על אש בינונית במשך 20 דקות.