תבשיל בקר ירקות
נזיד בקר ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 359 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מים, בירה, בשר בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל בקר ירקות, תבשיל בקר וירקות, ו תבשיל בקר וירקות.
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מוסיפים מרק בשר ו 9 המרכיבים הבאים (מרק דרך פלפל שחור), ערבוב לשלב; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 45 דקות או עד שהירקות רכים, מערבבים מדי פעם. להשליך עלה דפנה וזרעי קורנית.
מערבבים 1/4 כוס מים, קמח, מיץ לימון וסוכר, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת בשר בקר, מערבבים כל הזמן; מביאים לרתיחה. מבשלים 3 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, ומערבבים פטרוזיליה.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.