תבשיל בקר מבושל איטי אל לה קתרין
תבשיל בקר מבושל איטי אל לה קתרין הכנת המתכון לוקחת כ 20 דקות. במנה עיקרית זו יש 343 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך גזר גמדי, פלפל לימון תיבול, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מרק עגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרק עגבניות עם חמאה מוקה כקינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), תבשיל בקר מבושל איטי, ו תבשיל בקר מבושל איטי.
הוראות
מניחים בשר בקר וחמאה לתחתית של סיר איטי. לשים בצל, גזר גמדי, תפוחי אדמה, ועלי דפנה על גבי הבשר.
מערבבים מרק עגבניות, מים, רוטב סטייק ומרק בצל מערבבים יחד בקערה; יוצקים מעל הבשר והירקות בבישול האיטי.
מפזרים פלפל לימון תיבול על התערובת.
מבשלים על 8 עד 10 שעות נמוכות.