קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

תבשיל בקר מבושל איטי אל לה קתרין

תבשיל בקר מבושל איטי אל לה קתרין
תבשיל בקר מבושל איטי אל לה קתרין הכנת המתכון לוקחת כ 20 דקות. במנה עיקרית זו יש 343 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך גזר גמדי, פלפל לימון תיבול, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מרק עגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרק עגבניות עם חמאה מוקה כקינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), תבשיל בקר מבושל איטי, ו תבשיל בקר מבושל איטי.

הוראות

1
מניחים בשר בקר וחמאה לתחתית של סיר איטי. לשים בצל, גזר גמדי, תפוחי אדמה, ועלי דפנה על גבי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
גזר גמדיגזר גמדי
עלי דפנהעלי דפנה
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
מערבבים מרק עגבניות, מים, רוטב סטייק ומרק בצל מערבבים יחד בקערה; יוצקים מעל הבשר והירקות בבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
רוטב סטייקרוטב סטייק
מרק עגבניותמרק עגבניות
ירקירק
מיםמים
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
קערהקערה
3
מפזרים פלפל לימון תיבול על התערובת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
4
מבשלים על 8 עד 10 שעות נמוכות.