תבשיל בקר מבושל איטי אני
נזיד בקר מבושל איטי אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 6818 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם עלה דפנה, קמח, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. מתכונים דומים: תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), תבשיל בקר מבושל איטי, ו תבשיל בקר מבושל איטי.
הוראות
מניחים בשר בבישול איטי. בקערה קטנה מערבבים יחד את הקמח, מלח ופלפל; לשפוך על בשר, ומערבבים למעייל בשר בתערובת קמח. מערבבים את השום, עלה דפנה, פפריקה, רוטב ווסטרשייר, בצל, מרק בשר, תפוחי אדמה, גזר וסלרי.
כיסוי, ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 10 עד 12 שעות, או על הגדרה גבוהה במשך 4 עד 6 שעות.