תבשיל בקר מתובל עם בטטות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.05 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 39 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 562 קלוריות. אם יש לך שיני שום, מרק בקר, דלעת חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו תבשיל בקר מתובל, תבשיל בקר מתובל לבישול איטי, ו תבשיל בקר מתובל בסגנון אנגלי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים יחד 2 מרכיבים ראשונים עד לקבלת תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
2
מפזרים בשר בקר עם קמח, מלח ופלפל; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סוכריות מצילות חיים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מבשלים בקר, בקבוצות, בשמן חם במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, 10 עד 12 דקות או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מניחים ב 6-קט. סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
מוסיפים בטטות, 8 המרכיבים הבאים ותערובת מרק. מכסים ומבשלים על 6 עד 7 שעות או עד שהם רכים.