תבשיל בקר סאורברטן
תבשיל בקר סאוארברטן דורש בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 51 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 402 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכון זה מכלמתכונים דורש עלי דפנה, קיצור, רוטב בראונינג וחומץ. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. נסו תבשיל סאורברטן, תבשיל סאורברטן גרמני, ו צלעות בקר קצרות סאורברטן עבור מתכונים דומים.
הוראות
ממיסים את הקיצור בסיר סיר לחץ על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את בשר התבשיל; מבשלים, הופכים מדי פעם, עד שהחוץ משחים.
יוצקים פנימה את המים, החומץ ורוטב ההשחמה.
מוסיפים את עלי הדפנה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
סוגרים את המכסה על סיר הלחץ ומביאים ללחץ מלא. כוונן את החום לפי הצורך. ברגע שהסיר מגיע ללחץ מלא, מבשלים 15 דקות.
הסר מהאש ושחרר את הלחץ בהתאם להוראות היצרן. בזמן שהלחץ משתחרר מערבבים יחד את הקמח ו -1 / 2 כוס מים בכוס.
יוצקים את זה לסיר הלחץ, ומבשלים על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב תדיר, עד להסמכה.