קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות20
ציון בריאות17
מגזין

תבשיל בקר צרפתי

תבשיל בקר צרפתי
תבשיל בקר צרפתי הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 20. מנה עיקרית זו כוללת 299 קלוריות, 29 גרם חלבון ו-15 גרם שומן למנה. תמורת $1.68 למנה, מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לך שיני שום, מרק בקר קרטון, צלי סינטה בקר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-55 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62%, וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל בקר צרפתי, תבשיל בקר צרפתי ותבשיל בקר צרפתי.

הוראות

1
מפזרים בשר בקר עם מלח ופלפל. בסיר, משחימים את בשר הבקר בשמן במנות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוציאים ושומרים חם.
3
באותה מחבת מטגנים בצל וגזר ב-2 כפות חמאה במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף שום; לבשל 2 דקות יותר. מערבבים פנימה פטריות, תפוחי אדמה, מרק, יין, בזיליקום ובשר בקר. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 1-1/4 שעות. לגלות; מבשלים 20-30 דקות יותר או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
בסיר קטן ממיסים את יתרת החמאה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים שמנת בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים לתבשיל; חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: שיראז, קברנה סוביניון, Malbec

תבשיל בקר עובד ממש טוב עם שיראז, קברנה סוביניון ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא אלו הם הליווי המושלם לתבשיל בקר לבבי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-279 דולר.
Dom Perignon Vintage Luminous Bottle
Dom Perignon Vintage Luminous Bottle
זר הפתיחה מורכב וזוהר, ערבוב של פרחים לבנים, פרי הדר ופירות אבן. האפקט הכולל מוגבר על ידי הרעננות של זרעי אניס ונענע כתושה. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים פיקנטיים, עציים וצלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מוחלט בין האף לחיך. האופי הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון, האתלטי שלו בא לידי ביטוי גם בחום. הפרי מודגש וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת היטב. העמידות שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה ביותר. היין נהנה דואליות: חמימות ורעננות, זיווג בשר ויוד, מבושל ונא. תבלינים מעצימים ומדגישים את התסיסה של 2008 ומצפיפות את היין. דום פריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, מרקמים ועניינים.