תבשיל בקר צרפתי הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 20. מנה עיקרית זו כוללת 299 קלוריות, 29 גרם חלבון ו-15 גרם שומן למנה. תמורת $1.68 למנה, מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לך שיני שום, מרק בקר קרטון, צלי סינטה בקר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-55 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62%, וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל בקר צרפתי, תבשיל בקר צרפתי ותבשיל בקר צרפתי.
הוראות
1
מפזרים בשר בקר עם מלח ופלפל. בסיר, משחימים את בשר הבקר בשמן במנות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוציאים ושומרים חם.
3
באותה מחבת מטגנים בצל וגזר ב-2 כפות חמאה במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
להוסיף שום; לבשל 2 דקות יותר. מערבבים פנימה פטריות, תפוחי אדמה, מרק, יין, בזיליקום ובשר בקר. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 1-1/4 שעות. לגלות; מבשלים 20-30 דקות יותר או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
בסיר קטן ממיסים את יתרת החמאה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים שמנת בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים לתבשיל; חום דרך.
תבשיל בקר עובד ממש טוב עם שיראז, קברנה סוביניון ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא אלו הם הליווי המושלם לתבשיל בקר לבבי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-279 דולר.
Dom Perignon Vintage Luminous Bottle
זר הפתיחה מורכב וזוהר, ערבוב של פרחים לבנים, פרי הדר ופירות אבן. האפקט הכולל מוגבר על ידי הרעננות של זרעי אניס ונענע כתושה. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים פיקנטיים, עציים וצלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מוחלט בין האף לחיך. האופי הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון, האתלטי שלו בא לידי ביטוי גם בחום. הפרי מודגש וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת היטב. העמידות שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה ביותר. היין נהנה דואליות: חמימות ורעננות, זיווג בשר ויוד, מבושל ונא. תבלינים מעצימים ומדגישים את התסיסה של 2008 ומצפיפות את היין. דום פריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, מרקמים ועניינים.