נזיד בקר קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו תמרים ללא חיטה, גבעולי סלרי, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו תבשיל בקר קלאסי, תבשיל בקר קלאסי, ו תבשיל בקר קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור שלך ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לצרוב את קוביות הבשר עד השחמה על כל sides.In קערה נפרדת, לשלב את עגבניות משומר, רוטב עגבניות, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, מלאי בשר, בזיליקום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
עגבניות שימורים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
מלאי בשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מערבבים היטב.
4
מניחים את הבשר והירקות במחבת צלייה, ושופכים את תערובת העגבניות מעל.לכסות ולאפות במשך 45 דקות. להפחית את החום עד 121° ואופים במשך 2 שעות או עד הבשר הוא מאוד רך למזלג. למרוח מדי פעם.