תבשיל בקר צ'אנקי דורש כשעה ו-25 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 55 אגורות למנה , תקבלו מנות מתנות שמגישות 20. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -8 גרם חלבון , 2 גרם שומן ובסך הכל 124 קלוריות . אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך מלח שום, רוטב פלפל, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 38% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: צ'אטני עגבניות צ'אנקי , גספאצ'ו עגבניות שמנמנות וצ'ילי צ'ילי עם שתי שעועית .
הוראות
1
בתנור הולנדי, משלבים את ששת המרכיבים הראשונים; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים את בשר הבקר, התירס, העגבניות, האפונה, רוטב העגבניות, הקטשופ, החרדל והתבלינים. מכסים ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חבילת בשר חזיר פרוס דק
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מוסיפים מקרונים; מבשלים עוד 10 דקות או עד שהם מתחממים.