תבשיל בראנץ ' צמחוני דרומי
תבשיל בראנץ ' צמחוני דרומי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 24 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 484 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם פלפל, חלב, פלפל ג'לאפה פלואו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה מושלם עבור חג המולד. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. נסו תבשיל בראנץ ' צמחוני דרומי, ברי-ו-ירקות בראנץ ' שכבות, ו תבשיל בראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
בכלי תבשיל משומן של 3 ליטר, שכבה נקניק, בצל, פלפלים, עגבניות וגבינה. בקערה גדולה מקציפים יחד את שאר החומרים; יוצקים מעל גבינה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 55 עד 60 דקות, עד שהסט והחלק העליון מזהיב.
תנו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם להתאים יין לאוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אתה יכול לנסות את ווינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשל ריזלינג טרוקן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
![ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשוהל ריזלינג טרוקן]()
ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשוהל ריזלינג טרוקן
ניחוחות סמוקי להוביל לתוך חיך זה משיי להפליא, מלוח לבטא; פריחת דובדבן ו מפולת אולטרה היי-דפינישן; צביטה עדינה של צ ' ילה-חוט על הסיום אינו מתבלט על המורכבות הקרירה והקרירה.