תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ברונסוויק של ג'ק. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 243 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. סע לחנות ותאסוף צלי חזיר בתחת של בוסטון, פלפל קאיין טחון, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל ברונסוויק, תבשיל ברונסוויק, ו תבשיל ברונסוויק.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את החזיר ועוף בסיר מלאי 1 1/2 גלון עם מספיק מים כדי לכסות. מבשלים בבישול בינוני במשך 2 שעות, או עד הבשר הוא רך מאוד, ברפרוף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בשר
מלאי
מים
חזיר
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הסר את הבשר לקערה ושמור את המניה. בינתיים, בסיר גדול נפרד, לעשות את אותו הדבר לבשר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
בקר
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
קערה
4
הסר את הבשר וזרוק את המרק.
מרכיבים שתצטרך
מרק
בקר
5
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני, מכסים במים ומבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
להסיר ולהשליך את העצמות והעור מכל הבשר המבושל, להפריד או לחתוך לחתיכות ולעבד במעבד מזון או מטחנת בשר עד הקרקע. שים 2 ליטרים של בשר חזיר שמורות ומניות עוף לתוך סיר 1 1/2 גלון, שומרים את השאר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
בשר
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מטחנת בשר
סיר
7
תוסיף את הבשר הטחון למניה. ממיסים את הפלפל השחור ואת הפלפל קאיין ב 1 כף מים, ולהוסיף את התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
פלפל שחור
מלאי
מים
תבשיל
8
הוסף את הבצל והעגבניות למעבד המזון, לעבד היטב ולהוסיף אותו לתערובת הבשר עם קטשופ ורוטב ווסטרשייר. תהליך במעבד המזון תפוחי אדמה מבושלים, ולאחר מכן להוסיף את התבשיל, ערבוב עד כל גושים מוסרים. מערבבים במלח. בשלב זה, התבשיל צריך להיות דביק לא מימי. אם התבשיל עבה מדי לערבב בקלות עם מרית שטוחה או פנקייק טרנר, רזה זה מעט עם בשר חזיר שמורות יותר ומניות עוף. מבשלים במשך 30 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
ציר עוף
תפוח אדמה
קטשופ
עגבנייה
בצל
בשר
חזיר
מלח
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מרית
9
מחית ולהוסיף את התירס, ולאחר מכן להמשיך לבשל את התבשיל על אש נמוכה מאוד במשך 1 שעה, ערבוב לעתים קרובות וגירוד התחתון של סיר המניות עם מרית שטוחה או פנקייק טרנר כדי למנוע חריכה.