קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות9
מגזין

תבשיל ברונסוויק של ג'ק

תבשיל ברונסוויק של ג'ק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ברונסוויק של ג'ק. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 243 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. סע לחנות ותאסוף צלי חזיר בתחת של בוסטון, פלפל קאיין טחון, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל ברונסוויק, תבשיל ברונסוויק, ו תבשיל ברונסוויק.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את החזיר ועוף בסיר מלאי 1 1/2 גלון עם מספיק מים כדי לכסות. מבשלים בבישול בינוני במשך 2 שעות, או עד הבשר הוא רך מאוד, ברפרוף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
מלאימלאי
מיםמים
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הסר את הבשר לקערה ושמור את המניה. בינתיים, בסיר גדול נפרד, לעשות את אותו הדבר לבשר.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
קערהקערה
4
הסר את הבשר וזרוק את המרק.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
בקרבקר
5
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני, מכסים במים ומבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
להסיר ולהשליך את העצמות והעור מכל הבשר המבושל, להפריד או לחתוך לחתיכות ולעבד במעבד מזון או מטחנת בשר עד הקרקע. שים 2 ליטרים של בשר חזיר שמורות ומניות עוף לתוך סיר 1 1/2 גלון, שומרים את השאר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מטחנת בשרמטחנת בשר
סירסיר
7
תוסיף את הבשר הטחון למניה. ממיסים את הפלפל השחור ואת הפלפל קאיין ב 1 כף מים, ולהוסיף את התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
מלאימלאי
מיםמים
תבשילתבשיל
8
הוסף את הבצל והעגבניות למעבד המזון, לעבד היטב ולהוסיף אותו לתערובת הבשר עם קטשופ ורוטב ווסטרשייר. תהליך במעבד המזון תפוחי אדמה מבושלים, ולאחר מכן להוסיף את התבשיל, ערבוב עד כל גושים מוסרים. מערבבים במלח. בשלב זה, התבשיל צריך להיות דביק לא מימי. אם התבשיל עבה מדי לערבב בקלות עם מרית שטוחה או פנקייק טרנר, רזה זה מעט עם בשר חזיר שמורות יותר ומניות עוף. מבשלים במשך 30 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
ציר עוףציר עוף
תפוח אדמהתפוח אדמה
קטשופקטשופ
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
בשרבשר
חזירחזיר
מלחמלח
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מריתמרית
9
מחית ולהוסיף את התירס, ולאחר מכן להמשיך לבשל את התבשיל על אש נמוכה מאוד במשך 1 שעה, ערבוב לעתים קרובות וגירוד התחתון של סיר המניות עם מרית שטוחה או פנקייק טרנר כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
תירסתירס
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
מריתמרית