תבשיל ברוקולי-גבינה מדהים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ברוקולי גבינה מדהים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לך לחנות ותביא ברוקולי, קרם מרוכז של מרק פטריות, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט ברוקולי מדהים, תבשיל גבינה ברוקולי, ו תבשיל גבינה ברוקולי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה 9x13 אינץ תבנית אפייה.
בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד מרק מרוכז, מיונז, ביצה ובצל.
מניחים ברוקולי קפוא לתוך קערה גדולה מאוד ערבוב. (אני אוהב להשתמש בקערת נירוסטה הגדולה שלי לערבב את המתכון הזה ביסודיות.) לשבור את הברוקולי הקפוא. באמצעות מרית גומי, לגרד מרק מיונז תערובת על גבי ברוקולי, ומערבבים היטב.
מפזרים על גבינה, ומערבבים היטב.
מורחים תערובת לתבנית אפייה מוכנה, וחלק העליון של תבשיל. מתבלים במלח, פלפל ופפריקה.
אופים במשך 45 דקות עד 1 שעה.