תבשיל ברוקולי ואורז טבעוני שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך מיץ לימון, אבקת בצל, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בעמילן תפוחי אדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומיות ללא אלרגן כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: מרק ברוקולי קרמי טבעוני, אורז ירוק (ברוקולי, גבינה ותבשיל אורז), ו תבשיל ברוקולי שמנת.
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שמן קל או לרסס צלחת תבשיל בינוני (כ 2-1/2-ליטר גודל).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
3
מניחים את מרכיבי הרוטב לתוך בלנדר ולעבד עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מניחים את הברוקולי בסל קיטור להגדיר מעל מים ואדים, מכוסה, עד בקושי מכרז, על 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הבצל, פלפל, סלרי ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 4-5 דקות. מערבבים את החומוס, קורנית, אורז, ברוקולי מאודה. ודא הרוטב הוא מעורבב היטב, ולהוסיף אותו למחבת. מערבבים בעדינות ומבשלים עד מחומם דרך, כ 5 דקות. בדוק תבלינים, הוספת מלח ופלפל יותר במידת הצורך, וחלק לתוך צלחת תבשיל מוכן ומפזרים שקדים, אם תרצה בכך.