קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל ברוקולי שמנת

תבשיל ברוקולי שמנת
תבשיל ברוקולי שמנת עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. אם יש לכם ברוקולי, קמח, קרקרים עגולים חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . נסו תבשיל ברוקולי שמנת, תבשיל ברוקולי שמנת, ו תבשיל העוף והברוקולי של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים ברוקולי באוניית קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, ומכסים. מבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 4 עד 6 דקות; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים במלח, קמח וחלב. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד עבה תוסס. מערבבים בגבינת שמנת עד שנמסה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מהחום, ומערבבים ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
5
מפזרים 1/2 כוס קרקרים כתוש על החלק התחתון של תבשיל 1 1/2 ליטר. לאט לאט לשפוך את תערובת ברוקולי לתוך המנה, העליון עם קרקרים מרוסקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה