תבשיל בשר אל דוראדו
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם זיתים, בשר טחון, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו תבשיל מקסיקני El Dorado, אל דוראדו שוקו חם, ו Chili con Queso El Dorado (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה קלה תבשיל קדרה 2 1/2 ליטר.
במחבת גדולה, חום בשר טחון לנקז. מערבבים בצל טחון מיידי, מלח שום, רוטב עגבניות וזיתים.
בקערת ערבוב, לשלב שמנת חמוצה, גבינת ריקוטה וצ ' ילי ירוק.
שמור כמה שבבים להשתמש כקישוט למחוץ את השאר. שים חצי שבבי כתוש בצלחת תבשיל מוכן לכסות עם חצי תערובת הבשר. מכסים את תערובת הבשר עם חצי מתערובת שמנת חמוצה, ולאחר מכן מוסיפים חצי גבינת מונטריי ג ' ק. חזור על שכבות.
אופים חשפו במשך 30 עד 35 דקות.
מקשטים עם שבבי טורטייה כולו שמורות.