קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות55
מגזין

תבשיל בשר בקר ואירי מוצק

תבשיל בשר בקר ואירי מוצק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר ונזיד סטאוט אירי. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. . לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל טחון, קמח, פלפל קאיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל בקר מובחר אירי, המבורגר בקר עם קטשופ אירי בלימלו עם סטאוט, ו בקר & תבשיל סטאוט עם גזר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק את קוביות הבשר עם 1 כף שמן צמחי. בקערה נפרדת מערבבים יחד את הקמח, מלח, פלפל ופלפל קאיין. לדלות את הבשר בזה למעייל.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים את השמן הנותר במחבת עמוקה או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבשר, וחומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מוסיף את הבצלים, ושום. מערבבים את רסק העגבניות לתוך כמות קטנה של מים לדלל; לשפוך לתוך המחבת ומערבבים כדי להתמזג. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים 1/2 כוס הבירה לתוך המחבת, וכשהוא מתחיל לרתוח, לגרד כל פיסות מזון מתחתית המחבת עם כף עץ. זה מוסיף הרבה טעם למרק.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים את שאר הבירה, ומוסיפים את הגזרים ואת הקורנית. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים במשך 2 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם. לטעום ולהתאים תיבול לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
7
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר