תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר ונזיד סטאוט אירי. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. . לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל טחון, קמח, פלפל קאיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל בקר מובחר אירי, המבורגר בקר עם קטשופ אירי בלימלו עם סטאוט, ו בקר & תבשיל סטאוט עם גזר (מתכונים דומים).
הוראות
1
לזרוק את קוביות הבשר עם 1 כף שמן צמחי. בקערה נפרדת מערבבים יחד את הקמח, מלח, פלפל ופלפל קאיין. לדלות את הבשר בזה למעייל.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מחממים את השמן הנותר במחבת עמוקה או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבשר, וחומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מוסיף את הבצלים, ושום. מערבבים את רסק העגבניות לתוך כמות קטנה של מים לדלל; לשפוך לתוך המחבת ומערבבים כדי להתמזג. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים 5 דקות.
יוצקים 1/2 כוס הבירה לתוך המחבת, וכשהוא מתחיל לרתוח, לגרד כל פיסות מזון מתחתית המחבת עם כף עץ. זה מוסיף הרבה טעם למרק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים את שאר הבירה, ומוסיפים את הגזרים ואת הקורנית. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים במשך 2 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם. לטעום ולהתאים תיבול לפני ההגשה.