קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות55
מגזין

תבשיל בשר בקר ואירי מוצק

תבשיל בשר בקר ואירי מוצק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר ונזיד סטאוט אירי. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. . לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל טחון, קמח, פלפל קאיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל בקר מובחר אירי, המבורגר בקר עם קטשופ אירי בלימלו עם סטאוט, ו בקר & תבשיל סטאוט עם גזר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק את קוביות הבשר עם 1 כף שמן צמחי. בקערה נפרדת מערבבים יחד את הקמח, מלח, פלפל ופלפל קאיין. לדלות את הבשר בזה למעייל.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחממים את השמן הנותר במחבת עמוקה או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבשר, וחומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מוסיף את הבצלים, ושום. מערבבים את רסק העגבניות לתוך כמות קטנה של מים לדלל; לשפוך לתוך המחבת ומערבבים כדי להתמזג. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים 1/2 כוס הבירה לתוך המחבת, וכשהוא מתחיל לרתוח, לגרד כל פיסות מזון מתחתית המחבת עם כף עץ. זה מוסיף הרבה טעם למרק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את שאר הבירה, ומוסיפים את הגזרים ואת הקורנית. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים במשך 2 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם. לטעום ולהתאים תיבול לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
7
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר