תבשיל בשר בקר ואירי מוצק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר ונזיד סטאוט אירי. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. . לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל טחון, קמח, פלפל קאיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל בקר מובחר אירי, המבורגר בקר עם קטשופ אירי בלימלו עם סטאוט, ו בקר & תבשיל סטאוט עם גזר (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את קוביות הבשר עם 1 כף שמן צמחי. בקערה נפרדת מערבבים יחד את הקמח, מלח, פלפל ופלפל קאיין. לדלות את הבשר בזה למעייל.
מחממים את השמן הנותר במחבת עמוקה או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר, וחומים מכל הצדדים.
מוסיף את הבצלים, ושום. מערבבים את רסק העגבניות לתוך כמות קטנה של מים לדלל; לשפוך לתוך המחבת ומערבבים כדי להתמזג. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים 5 דקות.
יוצקים 1/2 כוס הבירה לתוך המחבת, וכשהוא מתחיל לרתוח, לגרד כל פיסות מזון מתחתית המחבת עם כף עץ. זה מוסיף הרבה טעם למרק.
יוצקים את שאר הבירה, ומוסיפים את הגזרים ואת הקורנית. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים במשך 2 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם. לטעום ולהתאים תיבול לפני ההגשה.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.