תבשיל בשר בקר עם שיכר
תבשיל בשר בקר עם שיכר הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 907 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 2253 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לך לחנות ותביא עגבניות שימורים, גזר, בייקון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד אייל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום וצבע אייל חום כקינוח. נסו תבשיל בשר עם צלעות בפפריקה, תבשיל צלעות בקר קוריאני (Galbi Jjim), ו תבשיל צלעות בקר עם יין אדום פירותי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים רצועות בייקון בתנור הולנדי גדול (5 עד 6 ליטר), עבה תחתית. הגדר את החום בינוני גבוה ולבשל את הבייקון עד הרבה שומן כבר שניתנו.
הסר בייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת.
יוצקים את כל אבל 1 כף של שומן בייקון מחשיש. (לא לשפוך את הניקוז או שאתה סותם הניקוז שלך כאשר השומן מתקשה כפי שהוא מתקרר.) 2 תנור מחממים ל 300 ° F. בעוד בייקון בישול, בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, פפריקה חמה, פפריקה מעושנת, 1 כפית מלח 1 כפית פלפל שחור. לדלות את הצלעות הקצרות בתערובת הקמח.3
מוסיפים את הצלעות הקצרות לסיר עם שומן בייקון, דואגים לא קהל הסיר (לעבוד בקבוצות במידת הצורך). חום מכל הצדדים, בערך 3 עד 5 דקות לכל צד. אם אתה רוצה לקבל בראונינג טוב, לא לערבב את הצלעות הקצרות אלא אם לפנות. בעוד הצלעות השחמה, קוצצים את הבייקון ומניחים בצד.4 השתמש מלקחיים או כף מחוררת כדי להסיר את הצלעות הקצרות מן הסיר לקערה.
מוסיפים את הבצלים הקצוצים לסיר.
מפזרים 1/2 כפית מלח. מבשלים עד שקוף, על 4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים דקה נוספת.
מוסיפים את השיכר, באמצעות כף עץ או מרית, לגרד כל חתיכות משחי על החלק התחתון של המחבת.
מוסיפים עגבניות ומיצים שלהם בייקון שמורות. להגדיל את החום גבוה ולהביא תערובת לרתיחה. להחזיר צלעות קצרות לסיר, לכסות, לשים בתנור שחומם מראש, ומבשלים במשך שעתיים. (לחלופין, אתה יכול לעשות את הבישול על הכיריים, רק להוריד את החום להגדרה הנמוכה ביותר ואת הכיסוי.) 5 לקלף תפוחי אדמה, לפת (אופציונלי), וגזר, לחתוך לתוך 1-in. חלקים.
מוסיפים לצלעות קצרות, מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים והבשר מתרחק בקלות מהעצם, בערך 30-45 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. 6 כפית את עודף שומן (זה עוזר אם יש לך מפריד שומן). אם אתה רוצה, להסיר את העצמות לפני ההגשה ולחתוך כל חתיכות גדולות של בשר לחתיכות קטנות יותר.