קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות50
מגזין

תבשיל בשר בקר עם שיכר

תבשיל בשר בקר עם שיכר
תבשיל בשר בקר עם שיכר הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 907 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 2253 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לך לחנות ותביא עגבניות שימורים, גזר, בייקון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד אייל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום וצבע אייל חום כקינוח. נסו תבשיל בשר עם צלעות בפפריקה, תבשיל צלעות בקר קוריאני (Galbi Jjim), ו תבשיל צלעות בקר עם יין אדום פירותי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים רצועות בייקון בתנור הולנדי גדול (5 עד 6 ליטר), עבה תחתית. הגדר את החום בינוני גבוה ולבשל את הבייקון עד הרבה שומן כבר שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסר בייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
יוצקים את כל אבל 1 כף של שומן בייקון מחשיש. (לא לשפוך את הניקוז או שאתה סותם הניקוז שלך כאשר השומן מתקשה כפי שהוא מתקרר.) 2 תנור מחממים ל 300 ° F. בעוד בייקון בישול, בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, פפריקה חמה, פפריקה מעושנת, 1 כפית מלח 1 כפית פלפל שחור. לדלות את הצלעות הקצרות בתערובת הקמח.3
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הצלעות הקצרות לסיר עם שומן בייקון, דואגים לא קהל הסיר (לעבוד בקבוצות במידת הצורך). חום מכל הצדדים, בערך 3 עד 5 דקות לכל צד. אם אתה רוצה לקבל בראונינג טוב, לא לערבב את הצלעות הקצרות אלא אם לפנות. בעוד הצלעות השחמה, קוצצים את הבייקון ומניחים בצד.4 השתמש מלקחיים או כף מחוררת כדי להסיר את הצלעות הקצרות מן הסיר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הבצלים הקצוצים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מפזרים 1/2 כפית מלח. מבשלים עד שקוף, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את השום ומבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיפים את השיכר, באמצעות כף עץ או מרית, לגרד כל חתיכות משחי על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים עגבניות ומיצים שלהם בייקון שמורות. להגדיל את החום גבוה ולהביא תערובת לרתיחה. להחזיר צלעות קצרות לסיר, לכסות, לשים בתנור שחומם מראש, ומבשלים במשך שעתיים. (לחלופין, אתה יכול לעשות את הבישול על הכיריים, רק להוריד את החום להגדרה הנמוכה ביותר ואת הכיסוי.) 5 לקלף תפוחי אדמה, לפת (אופציונלי), וגזר, לחתוך לתוך 1-in. חלקים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפתלפת
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים לצלעות קצרות, מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים והבשר מתרחק בקלות מהעצם, בערך 30-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
11
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. 6 כפית את עודף שומן (זה עוזר אם יש לך מפריד שומן). אם אתה רוצה, להסיר את העצמות לפני ההגשה ולחתוך כל חתיכות גדולות של בשר לחתיכות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר