תבשיל בשר ותפוחי אדמה בשכבות
תבשיל בשר ותפוחי אדמה בשכבות נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. אם יש לך רוטב בשר בקר, בקר טחון, תפוחי אדמה אובריאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בשר תפוחי אדמה בשכבות, תבשיל בקר בשכבות, ו תבשיל בשכבות עם בשר טחון ופסטה.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 12x8 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', לבשל בשר טחון מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז. מערבבים ירקות מעורבים, רוטב ומלח. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד שהירקות מופשרים והתערובת מחוממת היטב.
בתבנית אפייה, שכבה 3 כוסות של תפוחי אדמה וכוס 1 של הגבינה. תערובת בשר טחון כפית על גבינות. למעלה עם שאריות תפוחי אדמה. מכסים בנייר כסף.
אופים 55 עד 60 דקות או עד מבעבע.
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה.
אופים חשפו 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
מפזרים פפריקה לפני ההגשה.