תבשיל בשר זיפי
תבשיל בשר זיפי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 760 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. . גשו לסופר וקנו קרם מרוכז של מרק פטריות, בצל, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. 37 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו תבשיל ביצים נמרצת, אפיית בשר זיפי, ו פהיטות בשר זיפי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
מבשלים בשר טחון במחבת מעל חום בינוני, ערבוב עד להשחמה שווה; לנקז. מערבבים במקרוני מבושל, מרק מרוכז, חלב, וקטשופ עד מעורבב היטב.
מערבבים בגבינת צ ' דר, פלפל ירוק, ובצל טחון. מתבלים במלח, ויוצקים לתבנית אפייה של 2 ליטר.
מכסים ואופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש. לחשוף, מפזרים את החלק העליון עם צ 'יפס, ואופים עוד 5 עד 10 דקות, עד צ' יפס קלויים.