תבשיל בשר מיושן
תבשיל בשר מיושן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 290 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2324 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק בשר בקר, פטרוזיליה, פטריות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מעולה. נסו תבשיל בשר מיושן, תבשיל בשר מיושן, ו תבשיל בשר מיושן (מתכונים דומים).
הוראות
בשר בקר עם קמח, מתנער עודף. בסיר מניית nonstick גדול, שמן חום מעל חום בינוני גבוה, להוסיף בשר בקר ו לטגן עד חום, כ 6 דקות.
הסר בקר מ סיר המניות ולהניח בצד.
מוסיפים בצל ופטריות למלאי סיר וטחון במשך 6 דקות.
מוסיפים שום וטחון במשך 1 דקה, ערבוב ללא הרף.
לרפרף שומן כל שומן מן סיר המניות ולהחזיר בשר מבושל לסיר; מערבבים רסק עגבניות ומרק.
הוסף מספיק מים רק כדי לכסות את החומרים ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד בשר רך, על 1 שעה ו 15 דקות.
לרפרף כל קצף שהצטבר על פני השטח של תבשיל ולהוסיף גזר, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה. מכסים חלקית ומבשלים במשך 15 דקות.
בקערת ערבוב קטנה, מערבבים עמילן תירס ומים קרים. מערבבים תערובת לנזיד. להגביר את החום ומרתיחים שנחשפו במשך 1 דקה.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.