תבשיל בשר ניו זילנדי של אבא
נזיד הבשר הניו זילנדי של אבא עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור סתיו. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך קמח, אבקת בצל, רוטב טריאקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תבשיל בשר טחון ניו זילנדי, בשר טחון קנגורו חם (Aka בשר טחון סקיפי חם), ו ניו זילנד פבלובה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מטגנים בצל עד השחמה; להסיר מן הסיר, ולהניח בצד.
מוסיפים בשר בקר טחון לסיר ומבשלים עד חום שווה.
מוסיפים שום ומבשלים 2 דקות. מערבבים בצלים משוחים, ומבשלים על חום גבוה במשך 3 עד 5 דקות. מערבבים ב 1 כוס מים. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 20 דקות.
מערבבים קטשופ, מלאי בשר, ורוטב טריאקי. מתבלים עם פלפל, אבקת קארי, אבקת שום ואבקת בצל. כיסוי, ומבשלים במשך כ 2 שעות.
מערבבים יחד 1 כף קמח ו 1/2 כוס מים. מערבבים לתוך תבשיל, ומבשלים עד מעובה.