תבשיל בשר צבי קל
תבשיל בשר צבי קל הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, פטריות, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 161 אדם התרשמו מתכון זה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו-45 דקות. עם כפית נסו בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), קלי קלות פשטידת רועים, ו קארי עוף Peasy קל (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הצבי במלח ופלפל, ומניחים אותו בקערה. מערבבים בפרוסות הקיווי ויין אדום עד מעורב באופן שווה. לכסות, ולשרות במקרר לילה.
מסננים את בשר הצבי, שומר את מרינדה היין האדום. בחר את חתיכות קיווי מן הצבי, ומניח אותם עם מרינדה יין אדום. לסחוט כמה שיותר מרינדה מן הצבי ככל שתוכל.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה או בסיר על חום בינוני גבוה.
מניחים את קוביות בשר הצבי המשוריינות בשמן החם, ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, 5 עד 10 דקות.
הסר את קוביות הצבי לבישול איטי. מערבבים את השום, בצל, רוזמרין, ותימין למחבת, ומבשלים עד הקצוות של הבצל מתחיל להתרכך, על 3 דקות.
יוצקים את חומץ בלסמי ואת המרינדה יין אדום שמורות. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
יוצקים את תערובת הבצל לתוך סיר איטי, ומערבבים את מלאי הבשר, תפוחי אדמה, גזר, גזר לבן, ופטריות עד מעורב באופן שווה.
הוסף מים במידת הצורך רק כדי לכסות את הירקות.
מכסה את התנור האיטי, ולהגדיר נמוך. מבשלים עד הצבי הוא נקרע בקלות עם מזלג והירקות רכים, על 4 שעות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.