תבשיל בשר תפוחי אדמה בסגנון הישן של גוון
תבשיל הבשר המיושן של גוון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 710 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, בצל, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו תבשיל בשר תפו " א מיושן, תבשיל בקר ותפוחי אדמה, ו תבשיל בקר תפוחי אדמה טעון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'.
מוסיפים קמצוץ מלח נדיב ומבשלים 15 דקות, או עד מכרז. תפוחי אדמה מבשלים במהירות. בדוק לעתים קרובות עבור רוך ולא לבשל אותם יתר על המידה. לחלופין, לבשל את תפוחי האדמה בסיר לחץ במשך 5 דקות, משחרר את הלחץ מיד כדי למנוע overcooking.
מסננים את תפוחי האדמה ומסדרים אותם בתבנית תבשיל 6 על 9 על 2 אינץ'.
במחבת גדולה, להוסיף קצת שמן כדי מעיל המחבת.
מערבבים את הבשר והבצל ומבשלים יחד על אש בינונית עד הבשר משחימים והבצל מתרכך, כ -10 דקות.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני ומקציפים בקמח כדי ליצור רביכה. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד בועות התערובת והקמח הופך חום בהיר בצבע. בהדרגה לטאטא בחלב ולהמשיך לערבב תוך בישול על חום בינוני. כאשר התערובת מתעבה, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים את הגבינה ושחמים בשר ובצל.
יוצקים את תערובת הבשר הטחון על תפוחי האדמה ואופים את התבשיל במשך 20 דקות, עד מחומם דרך מבעבע.
מפזרים את פירורי הלחם על גבי התבשיל ואופים עד הפירורים קלויים, כ 5 דקות יותר.