תבשיל גבינה ברוקולי
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? תבשיל גבינת ברוקולי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 284 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך רוטב גבינה תהליך, מים, ערמוני מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. נסו נקניק, ברוקולי, תבשיל מקרוני וגבינה, תבשיל גבינת ברוקולי הטוב ביותר, ו תבשיל ברוקולי גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 2 ליטר.
מניחים ברוקולי בסיר עם 2 כפות מים. להביא מים לרתיחה; להפחית את החום בינוני. כיסוי; לבשל 5 דקות. לחשוף; לבשל 2 עד 3 דקות יותר, הפרדת ברוקולי מדי פעם.
בסיר קטן, לבשל גבינה ומרק יחד עד חלקה.
מערבבים גבינה ומרק, ברוקולי, ערמוני מים, ואורז בצלחת התבשיל. מכסים עם שקדים.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד התבשיל מבעבע.