קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות16
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל גבינה ברוקולי

תבשיל גבינה ברוקולי
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? תבשיל גבינת ברוקולי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 284 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך רוטב גבינה תהליך, מים, ערמוני מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. נסו נקניק, ברוקולי, תבשיל מקרוני וגבינה, תבשיל גבינת ברוקולי הטוב ביותר, ו תבשיל ברוקולי גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 2 ליטר.
2
מניחים ברוקולי בסיר עם 2 כפות מים. להביא מים לרתיחה; להפחית את החום בינוני. כיסוי; לבשל 5 דקות. לחשוף; לבשל 2 עד 3 דקות יותר, הפרדת ברוקולי מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז היטב.
4
בסיר קטן, לבשל גבינה ומרק יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים גבינה ומרק, ברוקולי, ערמוני מים, ואורז בצלחת התבשיל. מכסים עם שקדים.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד התבשיל מבעבע.