תבשיל גבינה עם פטריות וברוקולי
אם יש לכם קמח, בצל, פלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל גבינה עם פטריות וברוקולי, תבשיל ברוקולי זול, ו תבשיל ברוקולי זול.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
צלחת תבשיל חמאה. בסיר גדול, להמיס 3 כפות חמאה וקמח מעל חום בינוני עד הזהב בצבע לעשות רביכה מהירה. רביכה צריך להיות דומה לצבע של חמאת בוטנים.
מוסיפים פטריות, בצל, שום, אבקת שום, פלפל קאיין, שמנת כבדה ומניות עוף.
מוסיפים ברוקולי, 1 כוס גבינה ואורז. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
יוצקים לתוך צלחת חמאה העליון עם שאריות צ ' דר מגורר.
אופים עד גבינה מותכת וזהב, כ -20 דקות.