קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות41
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל גזר-פטריות-שעורה

תבשיל גזר-פטריות-שעורה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק, אז תנו הזדמנות ל גזר-פטריות-שעורה תבשיל. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.1 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 451 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, פטריות שיטאקי, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. נסו תבשיל פטריות ושעורה, תבשיל שעורה עדשים פטריות, ו נקניק חריף, שעורה ותבשיל פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו לרתיחה את מיץ הגזר, 3 כוסות המים וגבעולי הפטריות בסיר על אש בינונית. בינתיים מחממים בסיר את שמן הזית ו -2 כפות החמאה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ גזרמיץ גזר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את כובעי הפטריות והשעורה ומבשלים עד שהשעורה קלויה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שעורהשעורה
3
מוסיפים לסיר את הבצל, הסלרי והרוזמרין ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהבצל שקוף, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צווארי עוףצווארי עוף
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את הגזר ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
5
הגבירו את האש לגובה והוסיפו מחצית מתערובת מיץ הגזר והשאירו את גבעולי הפטריות בתבנית. מביאים לרתיחה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהנוזל כמעט נספג, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ גזרמיץ גזר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את תערובת מיץ הגזר שנותרה, הקייל והג ' ינג ' ר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהשעורה והירקות רכים, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את 2 כפות החמאה הנותרות, ואז מצקת את התבשיל לקערות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ גזרמיץ גזר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שעורהשעורה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
כרובכרוב
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
7
צילום: אנטוניס אכילוס