תבשיל דגים קטלאנית עם מיונז Pimentón
תבשיל דגים קטלאנית עם מיונז Pimentón נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש מרק זה 56 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם פילה הליבוט, שיני שום, זיתים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 16%. מתכונים דומים: תבשיל דגים קטלאנית עם מיונז Pimentón, תבשיל בקלה עם פימנטון וצ'וריסו, ו Catalán דגים צלויים.
הוראות
באמצעות מגרדת תיבת להגדיר בקערה, בזהירות לגרר את הצדדים לחתוך של העגבניות, לעצור כאשר אתה מגיע לעור. אתה צריך בערך 2 כוסות של עיסת עגבניות.
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הבצל וחצי של השום ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתרככים ורק מתחיל חום, על 6 דקות.
מוסיפים את עיסת העגבניות ומבשלים על אש גבוהה עד שהוא מעובה, כ 5 דקות.
מוסיפים את מרק הצדפה ומרתיחים עד שהוא מופחת בחצי, כ 5 דקות.
מוסיפים את סראנו, זיתים הליבוט ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הדג מבושל דרך ואת התבשיל הוא עבה, כ 5 דקות יותר.
בינתיים, בקערה קטנה, באמצעות החלק האחורי של כף, מועך את השום הנותר למשחה עם קמצוץ של מלח.
לטאטא את המיונז, פימנטן ואת שאר 2 כפות שמן זית.
מגישים את תבשיל הדגים בקערות רדודות עם מנה של מיונז pimentn.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.