קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

תבשיל דגים קטלאנית עם מיונז Pimentón

תבשיל דגים קטלאנית עם מיונז Pimentón
תבשיל דגים קטלאנית עם מיונז Pimentón נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש מרק זה 56 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם פילה הליבוט, שיני שום, זיתים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 16%. מתכונים דומים: תבשיל דגים קטלאנית עם מיונז Pimentón, תבשיל בקלה עם פימנטון וצ'וריסו, ו Catalán דגים צלויים.

הוראות

1
באמצעות מגרדת תיבת להגדיר בקערה, בזהירות לגרר את הצדדים לחתוך של העגבניות, לעצור כאשר אתה מגיע לעור. אתה צריך בערך 2 כוסות של עיסת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל וחצי של השום ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתרככים ורק מתחיל חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את עיסת העגבניות ומבשלים על אש גבוהה עד שהוא מעובה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
5
מוסיפים את מרק הצדפה ומרתיחים עד שהוא מופחת בחצי, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6
מוסיפים את סראנו, זיתים הליבוט ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הדג מבושל דרך ואת התבשיל הוא עבה, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
7
בינתיים, בקערה קטנה, באמצעות החלק האחורי של כף, מועך את השום הנותר למשחה עם קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לטאטא את המיונז, פימנטן ואת שאר 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מגישים את תבשיל הדגים בקערות רדודות עם מנה של מיונז pimentn.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
תבשיל דגיםתבשיל דגים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.