קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות2
ציון בריאות87
מגזין

תבשיל דגים קיץ עם רוויל

תבשיל דגים קיץ עם רוויל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל דגים בקיץ עם rouille. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 2 . מנה אחת מכילה 837 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, יין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קיץ בויאבז עם סמוקי רויל, מרק דגים עם לחם ורוויל, ו מרק דגים ירקות עם רוויל.

הוראות

1
לסובב את הראש מהסרטנים, ולאחר מכן לקלף את הרגליים וצדפים, אבל להשאיר את הזנבות ללא פגע. Devein כל חסילון. מטגנים את הפגזים בשמן 1 כף במשך 5 דקות, עד ורוד כהה זהב תיקונים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2
מוסיף את היין, להרתיח על ידי שני שלישים, ואז לשפוך את המניה. מתח לתוך כד, משליך את הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מחממים את שאר השמן במחבת עמוקה או תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את שומר, בצל ושום, העונה, ואז לכסות ולבשל בעדינות במשך 10 דקות עד מתרכך. בינתיים, לקלף את תפוחי האדמה לחתוך לחתיכות 2cm-ish. מכניסים למחבת של מים קרים, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות עד כמעט רך.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
לקלף רצועה של גרידה מן התפוז.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
7
שים את ההתלהבות, כוכב אניס, ביי וספר האריסה לתוך המחבת. מטגנים בעדינות, חשופים, במשך 5-10 דקות, עד שהירקות רכים, מתוקים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
HarissaHarissa
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מערבבים את העגבניות הטהורות, מבשלים 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות ואת המניה. מבשלים במשך 10 דקות עד הרוטב מתעבה מעט. מתבלים לפי הטעם. הרוטב יכול להתבצע קדימה, ולאחר מכן מחומם מאוחר יותר ביום. בינתיים, לשפשף את המולים או צדפות ולמשוך את כל זקנים תוססים. כל כי הם פתוחים צריך להיות טפח בחדות על משטח העבודה אם הם לא לסגור לאחר כמה שניות, להשליך אותם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
מחממים את הרוטב במידת הצורך, ולאחר מכן מערבבים את תפוחי האדמה, חתיכות של דגים וסרטנים בעדינות רבה לתוך התבשיל. להחזיר לרתיחה, ואז לכסות בעדינות ומבשלים 3 דקות. לפזר את המולים או צדפות על התבשיל, ואז לכסות ולבשל במשך 2 דקות יותר או עד הפגזים נפתחו רחב. השליכו כל מי שנשאר סגור. החתיכות של דגים צריך להתקלף בקלות ואת סרטנים צריך להיות ורוד דרך. התפזרו עם עלי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
כדי להפוך את rouille מהיר, מערבבים את שאר האריסה דרך המיונז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
HarissaHarissa
11
מגישים את התבשיל בקערות, עם כפיות של rouille, אשר יימסו לתוך הרוטב ולהעשיר אותו. יש קצת לחם טוב מוכן, כפי שאתה בהחלט רוצה לנגב את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה