3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים על אש בינונית עד שהיין מצטמצם ל-1/4 כוס, כ-10 דקות. מערבבים את העגבניות הקלופות ואת עלי המפרץ ומתבלים במלח ופלפל, ולאחר מכן מערבבים בעדינות את חתיכות פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
שימורי עגבניות שלמות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שדי פסיון אם )
ממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את מלאי הדגים הקלאסי ומביאים את התבשיל לרתיחה, ואז מבשלים מעל חום מתון עד שהדגים רכים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
ממתק תמנון בריט
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
5
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד, בערך 2 דקות יותר. מתבלים את תבשיל הדגים במלח ופלפל ומשליכים את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.