1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים על אש בינונית עד שהיין מצטמצם ל-1/4 כוס, כ-10 דקות. מערבבים את העגבניות הקלופות ואת עלי המפרץ ומתבלים במלח ופלפל, ולאחר מכן מערבבים בעדינות את חתיכות פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
שימורי עגבניות שלמות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזיר
שדי פסיון אם )
ממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את מלאי הדגים הקלאסי ומביאים את התבשיל לרתיחה, ואז מבשלים מעל חום מתון עד שהדגים רכים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
ממתק תמנון בריט
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
5
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד, בערך 2 דקות יותר. מתבלים את תבשיל הדגים במלח ופלפל ומשליכים את עלי המפרץ.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.