קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

תבשיל דייגים

תבשיל דייגים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: תבשיל דייגים, תבשיל דייגים אירי, ו תבשיל דייגים סיציליאני.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל קצוץ גס, שום וסלרי ואת הפלפל האדום כתוש ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות מתרככים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים על אש בינונית עד שהיין מצטמצם ל-1/4 כוס, כ-10 דקות. מערבבים את העגבניות הקלופות ואת עלי המפרץ ומתבלים במלח ופלפל, ולאחר מכן מערבבים בעדינות את חתיכות פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
שימורי עגבניות שלמותשימורי עגבניות שלמות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את מלאי הדגים הקלאסי ומביאים את התבשיל לרתיחה, ואז מבשלים מעל חום מתון עד שהדגים רכים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
5
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד, בערך 2 דקות יותר. מתבלים את תבשיל הדגים במלח ופלפל ומשליכים את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תבשיל דגיםתבשיל דגים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
מגישים את התבשיל בקערות מרק רדודות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.