תבשיל דלעת איטלקי
תבשיל דלעת איטלקי הוא מתכון ים תיכוני המגיש 14. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הר ד ' אובר יש 105 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פלפלים, פירורי לחם, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 80%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי דלעת איטלקי, סקווש בסגנון איטלקי, ו סקווש קיץ איטלקי.
הוראות
הסר עור חיצוני מנייר מהשום (אין לקלף או להפריד ציפורן).
חותכים את החלק העליון של נורת השום.
מברישים עם 1/2 כפית שמן. לעטוף את הנורה בנייר כסף כבד.
אופים בחום של 425 במשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מנמיכים את החום ל-400 טום. מגניב שום במשך 10 דקות. סוחטים שום מרוכך לקערה ומועכים.
בינתיים, במחבת גדולה, מטגנים סקווש ב 1 כף שמן עד חום זהוב; מעבירים לקערה גדולה. באותה מחבת מטגנים פלפלים ובצל בשמן שנותר עד שהם רכים פריכים.
מערבבים פנימה את העגבניות, השום, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, הרוזמרין, המלח והפלפל.
מעבירים ל-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה; מפזרים גבינה.
אופים, ללא כיסוי, במשך 30-40 דקות או עד שהדלעת רכה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. חיית המחמד הנקמה של הטבע נט רוזסי עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![חיית המחמד הנקמה של הטבע נט רוז]()
חיית המחמד הנקמה של הטבע נט רוז
תווים של פטל ופירות יער עם כמה רמזים לאשכולית. לאחר מספר דקות, היין יציג כמה ניחוחות קלמנטיין ואפרסק לבן. היין באמת חי. היין ממלא את הפה כמשי ויבש (אין שאריות סוכר) אבל הפירותיות בחיך נוטה לגרום לך לחשוב אחרת – החומציות מתונה, והגמר עובר לריבת תאנים רומזת בנגיעה זעירה של מליחות (כמו רוח אוקיינוס).