תבשיל דלעת הודו
תבשיל דלעת הודו נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 95 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 1209 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם דלעת, סלרי, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מעולה. מתכונים דומים: תבשיל דלעת הודו, תבשיל פסטה דלעת {שבוע דלעת: היום 1}, ו תבשיל הודו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום גבוה בינוני; לבשל ולערבב בצל וסלרי על 2 דקות. מערבבים במרכיבים מילוי הנותרים. תערובת כפית לתבנית אפייה 9x12 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים יחד ביסקוויק, חלב, דלעת ועשבי תיבול; מערבבים עד מעורבב היטב. טיפה בצק על ידי כף גדוש על תערובת טורקיה בצלחת.
אופים חשפו 45 עד 55 דקות או עד ציפוי ביסקוויט הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.