תבשיל חזיר עם אטריות טעים
אם יש לכם פלפל, גזר, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל אטריות חזיר, תבשיל אטריות חזיר, ו תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את האטריות ביצים, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד האטריות מבושלות דרך, אבל הם עדיין המשרד עד הנשיכה, כ 5 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס 9x13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הבצל, סלרי, גזר ופלפל אדום; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 5 דקות. מערבבים את האטריות, שמנת של מרק עוף, שמנת חמוצה, גבינת צ ' דר, תירס, חזיר מבושל, ואז מתבלים עם מלח ופלפל שחור.
העברת תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, 30 עד 35 דקות.