מתכון סתיו תבשיל בקר חמוציות יכול להתבצע בעוד כ-45 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 381 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מרק בשר בקר פחות נתרן, טימין, פטריות כפתורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. תבשיל בקר סתיו, תבשיל בקר סתיו, ו תבשיל בקר סתיו של רייצ'ל ריי עם תפוח, בצל ושום קלוי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה; מפזרים על בשר בקר.
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים 6 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים בצל קצוץ, מרק, עלי דפנה, ושמנים; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 2 שעות או עד בשר רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים בצל פנינה ופטריות; לבשל, מכוסה, 15 דקות, ערבוב מדי פעם.