תבשיל טונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה מושלם עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אטריות פטוצ'יני, טונאן במים, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, תבשיל טונה, ו תבשיל טונה חדש.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מניחים לחם במעבד מזון ודופק במשך 30 שניות לתוך פירורי לחם (עושה על 2 1/2 עד 3 פירורי כוסות).
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
לחם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד בצל רך שקוף, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
6
מוסיפים סלרי ומבשלים, ערבוב, עד רק במכרז, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
7
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב, עד פטריות לשחרר את המים שלהם, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מים
8
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים מיד ובמרץ עם כף עץ עד שהקמח משולב לחלוטין בתערובת הירקות עד שאין גושי קמח.
מרכיבים שתצטרך
ירק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
9
מוסיפים חלב ומרק, מערבבים לשלב ולהביא תערובת לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום לרתיחה נמרצת ולבשל, ערבוב, עד הנוזל יש thicke נד מופחת על ידי כ 1/2 כוס, 7 עד 8 דקות.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.