תבשיל טונה II
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? תבשיל טונה II יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פלפל, שמן צמחי, בצל מטוגן צרפתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . נסו תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, תבשיל טונה, ו תבשיל טונה ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 8x8 אינץ'.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מטגנים קלות את השום, פלפל אדום וירוק, גזר וקישואים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 עד 5 דקות.
בקערת ערבוב, לשלב את המרק וטונה. מערבבים בירקות והפסטה המבושלת.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מפזרים את הגבינה ובצל מטוגן על החלק העליון.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד תוסס מעט חום.