תבשיל טונה עם כרישה ושמיר טרי
תבשיל טונה עם כרישה ושמיר טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לכם קמח לכל מטרה, טונה אלבקור, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל טונה עם כרישה ושמיר טרי, תבשיל טונה ברוטב שמיר, ו תבשיל אטריות טונה (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 8 x 8 x 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה. חמאה Meltunsalted בחום סיר גדול כבד overmedium.
מוסיפים כרישה וסלרי seedsto סיר; מפזרים קלות עם מלח coarsekosher. סיר כיסוי ומבשל עדשהן מכרז אבל לא חום, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות.
מוסיפים קמח; מערבבים 1 דקה.בהדרגה להוסיף חלב וחצי וחצי; תערובת simmeruntil מתעבה מעט, ערבוב לעתים קרובות, כ 5 דקות. מערבבים במיץ לימון. רוטב Seasonleek לטעום עם מלח גס כשר ופלפל.
בינתיים, לבשל אטריות ביצה גדולהרבה מים מלוחים רותחים עד במכרז, ערבוב מדי פעם.
אטריות ניקוז, הזמנה 3/4 כוס אטריות בישול נוזלי.
מעבירים אטריות לקערה גדולה.
גבינת Gruyère ושמיר ומערבבים להתמזג;מוסיפים אטריות שמורות בישול bytablespoons נוזלי עד התערובת לחה וקריאה (כ 8 כפות). מקפלים בטונה.
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת.הצינה חשופה עד קור, ואז לכסות עםנייר ולשמור בקירור.
אופים noodlecasserole, מכוסה בנייר כסף, עד שחוםבאמצעות, על 20 דקות אם madeor טרי 30 דקות אם צונן.
מפזרים צ ' יפס כתוש מעל ולאוף, חשוף, עד העליון isgolden חום ומילוי בועות, about10 דקות יותר.