זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תבשיל גבינה ואפונה (Pasticcio di Rigatoni e Piselli), תבשיל ריגטוני ים תיכוני, ו תבשיל נקניקים חריף וריגטוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיף את הבצל. Sauté במשך 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השום ומבשלים עד הבצל הוא שקוף, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את העגבניות והאורגנו. להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות. בינתיים, בבלנדר, לעבד את טופו, ביצה, אגוז מוסקט, מלח, ופלפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
רוטב סויה 1 כף שומשום
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מעבירים את התערובת לקערה ומקפלים בתרד, ריגטוני מבושל, רוטב עגבניות, 1 כוס מוצרלה, ו 1/2 כוס של פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מבושל ריגטוני
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
טפטוף ציפוי שמן זית לתוך תבנית אפייה 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מוסיפים את תערובת הפסטה ומפזרים את הגבינות הנותרות מלמעלה.