קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות28
מגזין

תבשיל טופו ריגטוני

תבשיל טופו ריגטוני
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תבשיל גבינה ואפונה (Pasticcio di Rigatoni e Piselli), תבשיל ריגטוני ים תיכוני, ו תבשיל נקניקים חריף וריגטוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיף את הבצל. Sauté במשך 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השום ומבשלים עד הבצל הוא שקוף, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את העגבניות והאורגנו. להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות. בינתיים, בבלנדר, לעבד את טופו, ביצה, אגוז מוסקט, מלח, ופלפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מעבירים את התערובת לקערה ומקפלים בתרד, ריגטוני מבושל, רוטב עגבניות, 1 כוס מוצרלה, ו 1/2 כוס של פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מבושל ריגטונימבושל ריגטוני
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
טפטוף ציפוי שמן זית לתוך תבנית אפייה 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מוסיפים את תערובת הפסטה ומפזרים את הגבינות הנותרות מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
אופים עד זהב מבעבע, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בואו מגניב במשך 10 דקות לפני חיתוך.