תבשיל טורקיה Rotini
תבשיל rotini טורקיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 622 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך תערובת רוטב אלפרדו, עלה דפנה, ירכיים טורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תבשיל טורקיה רוטיני מבושל איטי, תבשיל רוטיני, ו תבשיל עוף Rotini.
הוראות
יוצקים מרק ומים לתוך 3 1/2 - ל 4-ליטר סיר איטי.
מוסיפים סלרי, טימין ועלה דפנה. למעלה עם תרנגול הודו.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 6 עד 8 שעות או עד טורקיה היא מכרז.
הסר טורקיה, סלרי עלה דפנה; להשליך סלרי עלה דפנה.
להגביר את החום להגדרה גבוהה.
מערבבים תערובת רוטב (יבש) ומרק; מערבבים לתוך סיר איטי. מערבבים בברוקולי. מכסים ומבשלים כ 30 דקות או עד מעובה.
לבשל פסטה לפי ההוראות. בזמן שפסטה מתבשלת, מסירים בשר הודו מעצמות וחותכים לחתיכות; משליכים עצמות.
להחזיר את טורקיה לבישול איטי. מערבבים פסטה וגבינה.