קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות64
מגזין

תבשיל טלה ושעועית לבנוני

תבשיל טלה ושעועית לבנוני
נסו Kafta כבש לבנוני (קבב כבש), כבש ונזיד שעועית ירוקה עם כוסמין (פארו), ו כבש מצופה זית עם תבשיל שעועית אדזוקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים שעועית עם מים קרים על ידי 3 אינץ ' בקערה ולספוג בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים היטב במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
להביא כבש, בהראט, ומים (9 כוסות) לרתיחה בסיר כבד 6-8 ליטר, ולאחר מכן תערובת ומבשלים במרץ, מכוסה, עד הבשר הוא כמעט רך, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בהראטבהראט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים שעועית ומבשלים, חשופים, עד שעועית מכרז, על 1 שעה יותר. בינתיים, שמן חום על חום מתון במחבת כבדה 12 אינץ ' עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל, ערבוב, עד בצל הם זהובים ורכים חיוורים, 8 עד 10 דקות. מערבבים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 2 דקות. כאשר שעועית רך, מערבבים בתערובת בצל עגבניות ומבשלים עד רק מחומם דרך, על 5 דקות. מערבבים הנותרים 1 1/2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
* תערובת מזרח תיכונית ואפריקאית של תבלינים טחונים שמכילה בדרך כלל allspice, קינמון, ציפורן, כמון, מאראס צ ' ילה ופלפל שחור. זמין בשווקים במזרח התיכון ובמטבח פורמג ' יו (888-212-3224; formaggiokitchen.com).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1
תבשיל יכול להיעשות 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר במיכל אטום. לחמם בסיר 5 עד 6 ליטר מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף