2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים שעועית ומבשלים, חשופים, עד שעועית מכרז, על 1 שעה יותר. בינתיים, שמן חום על חום מתון במחבת כבדה 12 אינץ ' עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל, ערבוב, עד בצל הם זהובים ורכים חיוורים, 8 עד 10 דקות. מערבבים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 2 דקות. כאשר שעועית רך, מערבבים בתערובת בצל עגבניות ומבשלים עד רק מחומם דרך, על 5 דקות. מערבבים הנותרים 1 1/2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
* תערובת מזרח תיכונית ואפריקאית של תבלינים טחונים שמכילה בדרך כלל allspice, קינמון, ציפורן, כמון, מאראס צ ' ילה ופלפל שחור. זמין בשווקים במזרח התיכון ובמטבח פורמג ' יו (888-212-3224; formaggiokitchen.com).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
¼ כפית אורגנו
1
תבשיל יכול להיעשות 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר במיכל אטום. לחמם בסיר 5 עד 6 ליטר מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף