תבשיל טלה מטוגן נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 1582 קלוריות, 222 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומוס, ג'ינג'ר, משמשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. נסו תבשיל טלה מטוגן, כבש מטוגן / שוק כבש, ו רגל טלה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת ערבוב להוסיף 2 כפות של שמן זית, כורכום, כמון, קאיין, הל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
כורכום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
2
מערבבים היטב עד התערובת הפכה להדביק, אם הדבק עבה מדי להוסיף קצת יותר שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
3
מוסיפים את הטלה הקוביות לקערה וזורקים סביב המעיל היטב. לכסות ולהניח בצד.
מוסיפים בצל וגזר לסיר וזיעה במשך 5 דקות. מערבבים את השום הטרי וג ' ינג ' ר; להמשיך לבשל במשך 5 דקות נוספות. מערבבים את רסק העגבניות ואפונה חומוס, ולאחר מכן להחזיר את הטלה לסיר ומערבבים את גרידת הלימון, ציר עוף, משמשים ודבש.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
כסף ללא נעליים
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט