תבשיל ים ותפוחי אדמה אפויים
תבשיל ים אפויים ותפוחי אדמה דורש כשעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני לקטו אובו זה מכיל 377 קלוריות, 11 גרם חלבון ו-18 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. תמורת $1.24 למנה, מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 111 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור אכילה זולה למדי. אם יש לכם מרק ירקות, פטרוזיליה, פירורי לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם לסתיו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל ים או בטטה (ללא גלוטן באופן טבעי), בטטה אפויה פעמיים (ים) עם צ'יפוטלה פקאן שטראוסל ותבשיל ים.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
במנה המוכנה מכינים שכבה אחת של פרוסות בטטה.
מניחים מעל כמה פרוסות בצל, מנוקדים בחמאה, ומפזרים מלח ופלפל. חזור על שכבות לסירוגין של תפוחי אדמה לבנה ובטטה.
בקערה קטנה, או בכוס מדידה, מערבבים את הקמח והמרק.
מפזרים גבינה, פירורי לחם ופטרוזיליה על תפוחי האדמה. מנקדים בשארית החמאה. כיסוי.
אופים בתנור שחומם מראש למשך שעה, או עד שתפוחי האדמה והבצל רכים.