תבשיל ירקות איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 519 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, גזר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-38 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו תבשיל ירקות איטלקי (Ciambotta), תבשיל ירקות בסגנון איטלקי, ו תבשיל ירקות איטלקי (Ciambotta) (מתכונים דומים).
הוראות
1
פזר לחם על תבנית אפייה עטופה בשכבת asingle.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
בואו לעמוד במצב רוח חדרכדי להתייבש מעט, כ 2 שעות.
3
עבודה בקבוצות, לבשל קולרים וקייל בנפרד בסיר גדול של מים מומלצים עד מעט התרכך, על3 דקות לכל אצווה. לשטוף להתקרר. Squezeout עודף מים; בערך לקצוץ. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
חום 1/4 כוס שמן בסיר כבד גדול חום overmedium.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים גזר, סלרי וכרישה; מערבבים לעתים קרובות עד מתרכך, 8-10 דקות.