תבשיל כרוב מוקרם
אם יש לכם שיני שום, חמאה, כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: תבשיל כרוב מוקרם, כרוב מוקרם ותבשיל בשר טחון, ו נוחות, Tx. כרוב מוקרם.
הוראות
מניחים כרוב במיקרוגל גדול-קערה בטוחה; לכסות עם מים (כ 8 כוסות). מכסה קערה באופן רופף עם ניילון נצמד. מיקרוגל ב 8 גבוה 1/2 דקות או עד כרוב הוא רך; ניקוז.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח וחלב בסיר קטן. מערבבים עם מקצף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ומבשלים 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
להוסיף 1 שן שום טחון, מלח, פלפל, וגבינה למחבת, ומערבבים עד גבינה נמס.
יוצקים תערובת חלב על כרוב, משליכים בעדינות למעיל.
יוצקים תערובת כרוב לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מניחים חמאה ושרידי שן שום טחון בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על 25 שניות גבוהות או עד שהחמאה נמסה; מערבבים בקרקרים.
מפזרים פירור תערובת שווה על תערובת כרוב.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד הקצוות הם זהב העליון מוגדר.
בואו לעמוד 8 דקות לפני ההגשה.