קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

תבשיל לחם תירס ודלעת חמאה, פטריות, וחפרפרת אנצ'ו

תבשיל לחם תירס ודלעת חמאה, פטריות, וחפרפרת אנצ'ו
תבשיל לחם תירס ודלעת חמאה, פטריות, וחפרפרת אנצ'ו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 891 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %70 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מרווה, אבקת אפייה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו אנצ'ילדות דלעת עם רוטב שומה קל, ו טופו, טמפה, ודלורית סקווש בחפרפרת בוטנים מבושל איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים בצל; מטוגנים עד מוזהב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים פטריות; מטוגנים עד למכרז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים מרווה, טימין, שום וכמון; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
מוסיפים סקווש, שעועית, עגבניות עם מיץ, ו 1/2 כוס מים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים 8 דקות. לחשוף ומבשלים עד שהירקות רכים ורוב הנוזל התאדה אבל התערובת עדיין לחה מאוד, כ -12 דקות. העונה מתמלאת בנדיבות עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. כיסוי; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סכין קילוףסכין קילוף
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1
מחממים תנור ל 177°. Butter 15x10x2-inch זכוכית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מערבבים מאסה קרינה, קמח תירס, מלח, ואבקת אפייה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
להקציף 4 1/4 כוסות מים, 6 כפות חמאה מומסת, ביצים וחלמון ביצה בקערה גדולה אחרת להתמזג. מערבבים תערובת ביצים לתוך תערובת מאסה קרינה. מערבבים גבינה ופטרוזיליה, מוסיפים עוד מים בכףמלאים לפי הצורך כדי ליצור בצק לח ועבה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מעבירים 4 כוסות בצק לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מניחים חתיכת פלסטיק גדולה לעטוף על גבי בצק. באמצעות פלסטיק כסיוע, לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון ו 3/4 של הדרך למעלה הצדדים של צלחת; לקלף את הפלסטיק. כפית מתמלאת לבצק בצלחת, מתפשטת באופן שווה. כף שנותרה בבצק קטן על גבי מילוי. באמצעות מרית אופסט, בעדינות להפיץ dollops באופן שווה על מילוי כדי לכסות. לחץ על הבצק העליון והתחתון יחד בקצוות כדי לאטום, מצרף מילוי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מברשת העליון של תבשיל עם 4 כפות חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
7
אופים עד הבצק הוא זהב קל ותבשיל מחומם דרך, על 1 שעה (או על 1 שעה 15 דקות אם מקורר). מגניב 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
חותכים לריבועים; מגישים עם שומה אנצ ' ו.

מרכיבים

8שרימפס וורידיםחפרפרת אנצ'וחפרפרת אנצ'ו1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית שחורה שטופה סחוטה (משתי פחיות 15 אונקיות)שעועית שחורה שטופה סחוטה (משתי פחיות 15 אונקיות)102 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס(1 1/4 מקלות) חמאה, נמס, מחולק(1 1/4 מקלות) חמאה, נמס, מחולק1כף. חומץ ביין אדוםעוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמרווה טרייה קצוצהמרווה טרייה קצוצה4חתיכות טופי הית' ברטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ3largesשיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ3חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרMasa Harina (תירס tortilla mix)Masa Harina (תירס tortilla mix)567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מגוון פטריות בר (כגון צדפה, chanterelle, פורטובלו), קצוץ גסמגוון פטריות בר (כגון צדפה, chanterelle, פורטובלו), קצוץ גס32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה דקפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה דק2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות חתוכות לקוביות במיץ (משתי פחיות 14 1/2-אונקיה)עגבניות חתוכות לקוביות במיץ (משתי פחיות 14 1/2-אונקיה)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון1ליטר(או יותר) מים(או יותר) מים1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס צהובקמח תירס צהוב

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schlossgut Diel Nahe ריזלינג Kabinett. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
ריזלינג טעים ומאוזן לחלוטין עם ניחוחות מפוארים של תפוחים טעים זהוב. מתוח מתוח אבל לא צנוע ולא רזה. אידיאל ריזלינג.