תבשיל לחם תירס ודלעת חמאה, פטריות, וחפרפרת אנצ'ו
תבשיל לחם תירס ודלעת חמאה, פטריות, וחפרפרת אנצ'ו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 891 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %70 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מרווה, אבקת אפייה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו אנצ'ילדות דלעת עם רוטב שומה קל, ו טופו, טמפה, ודלורית סקווש בחפרפרת בוטנים מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים עד מוזהב, כ -10 דקות.
מוסיפים פטריות; מטוגנים עד למכרז, כ -10 דקות.
מוסיפים מרווה, טימין, שום וכמון; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים סקווש, שעועית, עגבניות עם מיץ, ו 1/2 כוס מים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים 8 דקות. לחשוף ומבשלים עד שהירקות רכים ורוב הנוזל התאדה אבל התערובת עדיין לחה מאוד, כ -12 דקות. העונה מתמלאת בנדיבות עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. כיסוי; צמרמורת.)
מחממים תנור ל 177°. Butter 15x10x2-inch זכוכית תבנית אפייה.
מערבבים מאסה קרינה, קמח תירס, מלח, ואבקת אפייה בקערה גדולה.
להקציף 4 1/4 כוסות מים, 6 כפות חמאה מומסת, ביצים וחלמון ביצה בקערה גדולה אחרת להתמזג. מערבבים תערובת ביצים לתוך תערובת מאסה קרינה. מערבבים גבינה ופטרוזיליה, מוסיפים עוד מים בכףמלאים לפי הצורך כדי ליצור בצק לח ועבה.
מעבירים 4 כוסות בצק לתבנית אפייה מוכנה.
מניחים חתיכת פלסטיק גדולה לעטוף על גבי בצק. באמצעות פלסטיק כסיוע, לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון ו 3/4 של הדרך למעלה הצדדים של צלחת; לקלף את הפלסטיק. כפית מתמלאת לבצק בצלחת, מתפשטת באופן שווה. כף שנותרה בבצק קטן על גבי מילוי. באמצעות מרית אופסט, בעדינות להפיץ dollops באופן שווה על מילוי כדי לכסות. לחץ על הבצק העליון והתחתון יחד בקצוות כדי לאטום, מצרף מילוי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
מברשת העליון של תבשיל עם 4 כפות חמאה מומסת.
אופים עד הבצק הוא זהב קל ותבשיל מחומם דרך, על 1 שעה (או על 1 שעה 15 דקות אם מקורר). מגניב 10 דקות.
חותכים לריבועים; מגישים עם שומה אנצ ' ו.