תבשיל ללא גלוטן הוא מתכון ללא גלוטן וראשוני עם 8 מנות. מנה אחת מכילה 208 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר לסתיו . 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . גשו לסופר וקנו עגבניות, שמן זית, שעועית ירוקה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 62% . הציון הזה די טוב. תבשיל בטטה בריא (ללא גלוטן, ללא אגוזים, ללא חלב) , תבשיל שעועית ירוקה בריאה (ללא חלב, קטו, ללא גלוטן) ותבשיל שעועית ירוקה בריאה (ללא חלב, קטו, ללא גלוטן) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מביאים מים לרתיחה בסיר גדול. מבשלים שעועית ירוקה ברתיחה עד שהיא רק מתרככת, כ-3 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד לשקיפות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפוררים את הודו הטחון לתוך המחבת ומגבירים את החום לבינוני-גבוהה. מתבלים תרנגול הודו בנדיבות במלח ופלפל; מבשלים ומערבבים עד שההודו שחום לחלוטין, 7 עד 10 דקות. מנמיכים את האש לבינונית. מערבבים שום, בזיליקום ותימין דרך תערובת ההודו; מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו טחון
שום גויה®
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוציאים את תערובת ההודו מהמחבת בעזרת כף מחוררת ומעבירים לכלי תבשיל בגודל 9x13 אינץ'. שמור 2 כפות מטפטפי המחבת לשימוש מאוחר יותר וזורקים את השאריות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים את נטיפי המחבת השמורה במחבת על אש בינונית. מערבבים שעועית ירוקה, אפונה, פטריות וקישואים לתוך נטיפי המחבת החמה; מתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים את תערובת הירקות עד שהיא חמה, כ-5 דקות; מוסיפים לתבשיל תבשיל ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים עגבניות מרוסקות על תערובת ההודו והירקות. מעליהם שכבה של גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
מפזרים גבינת פרמזן על גבינת המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והירקות רכים, כ-20 דקות. לנוח מנה 10 דקות לפני ההגשה.