תבשיל מיסו
תבשיל מיסו נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שיני שום, מים, כרוב נאפה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: תבשיל מיסו, תבשיל פירות ים מיסו, ו נזיד מיסו לבבי.
הוראות
משרים את arame ב 1 כוס מים מסוננים בקערה קטנה ולהניח בצד.
לשטוף קינואה ב 3 שינויים של מים קרים בקערה, ניקוז קינואה במסננת בכל פעם, ואז לשים קינואה בסיר 2-3 ליטר עם קומבו ומים מסוננים כוס 1. מבשלים, חשוף, עד קינואה הוא רק במכרז, כ -20 דקות.
כ -10 דקות לפני הקינואה נעשית, לבשל בצל בשמן בסיר כבד 3-4 ליטר על אש מתונה, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מתחיל חום, כ -5 דקות, ולאחר מכן להוסיף שום ומבשל, ערבוב, 30 שניות.
הוסף טופו, גזר, shiitakes, הנותרים 2 1/2 כוסות מים מסוננים ומבשלים, מכוסה, עד גזר הוא רק במכרז, על 5 דקות.
הסר kombu מ קינואה ולהשליך. מערבבים קינואה לתוך תבשיל, ולאחר מכן להסיר מן החום.
שים מיסו בקערה קטנה ולהוסיף נוזל נזיד 1/4 כוס, לטאטא עד מיסו משולב, ולאחר מכן מערבבים תערובת לנזיד.
לנקז ולשטוף arame ולהוסיף לתבשיל יחד עם בוק צ ' וי וtamari, ערבוב לשלב.
מחלקים תבשיל בין 2 קערות ומפזרים עם בצל ירוק פתיתי דולסה.
* זמין בשווקים אסיה, חנויות מזון טבעי, ו edenfoods.com.
** זמין בחנויות מזון מיוחדות, חנויות מזון טבעי, ו ethnicgrocer.com.
*** זמין בשווקים אסיה, חנויות מזון טבעי, ו Uwajimaya (800-889-1928).
**** זמין בחנויות מזון טבעי.
***** זמין בשווקים אסיה, חנויות מזון טבעי, ו seaveg.com.