תבשיל נאצ'ו בקר ותפוחי אדמה
צריך הר ד ' אובר ללא גלוטן? תבשיל נאצ'ו בקר ותפוחי אדמה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. לכו לחנות ואספו פפריקה, תיבול טאקו, מרק גבינת נאצ'ו מרוכז ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תבשיל נאצ'ו בקר, תבשיל תפוחי אדמה נאצ'ו, ו תבשיל נאצ'ו.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר ו 1/2 כוס בצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את תיבול הטאקו, רוטב העגבניות והמים. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים על להבה נמוכה 1 דקה.
מורחים לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם צ ' ילי ירוק, שעועית ותפוחי אדמה. בקערה גדולה שלבו את המרק, החלב, הפלפל הירוק, רוטב ווסטרשייר, הסוכר והבצל שנותר; יוצקים מעל תפוחי אדמה.
מכסים ואופים ב 350 כ 1 שעה. חושפים ואופים 15 דקות או עד להשחמה קלה.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.