תבשיל נבטים ועוף
תבשיל עוף וכרוב ניצנים דורש סביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך מים, כרוב ניצנים, גבינה שוויצרית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל כרוב ניצנים, כרוב ניצנים ותבשיל פטריות, ו תבשילי כרוב ניצנים שלוש נקודות.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית, ומבשלים את העוף 5 דקות בכל צד, עד שמיצים לרוץ ברור.
הסר מהחום, וחתוך לרצועות.
מביאים את המים לרתיחה בסיר.
מניחים נבטים במחבת, מכסים, ומבשלים 10 דקות, עד מכרז.
מסדרים נבטים בתבנית אפייה מוכנה.
מניחים פטריות על הנבטים, ומפזרים 1 כוס גבינה שוויצרית.
שכבת עוף מעל גבינה. בקערה, מערבבים את חצי וחצי, חלב, שום, ואת שאר הגבינה השוויצרית.
יוצקים מעל העוף. מתבלים עם פלפל ומלח שום.
מכסים, ואופים 35 דקות בתנור שחומם מראש. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לחשוף תבשיל, ולהמשיך לאפות 20 דקות, עד תוסס קל השחמה.
מפזרים גבינת פרמזן כדי לשרת.