תבשיל ניוקי גביני עם חזיר ואפונה
תבשיל ניוקי גביני עם בשר חזיר ואפונה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. אנשים רבים עשו את המתכון הזה, ו-904 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אפונה, שמנת כבדה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו תבשיל פחמימות זול עם בשר חזיר, ניוקי גביני מחבת עם אפונה ובשר חזיר, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את המטגן לחום גבוה.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה וחסינה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את הנקניק ואת הקורנית וממשיכים לבשל עד שהחזיר משחימים קלות.
מוסיפים את מרק העוף ו 3/4 כוס מים ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את הניוקי, מערבבים היטב, מכסים ומבשלים עד הניוקי הוא רך מעט, על 5 דקות.
הסר מהחום. לחשוף ומערבבים את האפונה, שמנת, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מפזרים את הגבינה על גבי צלייה עד זהב תוסס, על 3 דקות.